Formexmässan

24 Jan Formexmässan

Vi var på Formexmässan här i Stockholm. En klar trend var mässing. Det var också en känsla av sensualism. Se vårt bildgalleri här nedan. Vad vill du göra med dina möbler till våren? Hör av dig till oss!

Om Formexmässan

Formex är mötesplatsen för affärer, trender, kunskap och inspiration

Formex – den största inredningsmässan för nordisk design. Här samlas 850 utställare, 23 000 nationella besökare och över 800 medierepresentanter. Formex är en branschmässa som är öppen för dig som är verksam inom följande områden: present, hemtextil, inredning, mode, delikatesser/mat och leksaker.

Mässan anordnas två gånger per år,v.3 januari och v.34 augusti. Sedan 1960 samlas inköpare, agenter, grossister, importörer, formgivare och producenter från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen.

Läs mer om Formex